Володимир-Волинський міськрайонний відділ пробації інформує

Дата: 08.07.2020 09:02
Кількість переглядів: 374

        Протягом шести місяців поточного року  на виконання  Володимир-Волинського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Волинській області надійшло 50  вироків з судів різних інстанцій  та 6 рішень суду про накладення адміністративних стягнень, з них адміністративне стягнення у виді громадських робіт-5, адміністративне стягнення у виді суспільно-корисних робіт-1. Протягом  вказаного періоду проведено роботу щодо стягнення штрафів відповідно до 7 рішень суду. Відносно 13 осіб отримано ухвал суду про складення досудових доповідей,  з них стосовно неповнолітніх 3 ухвали.

Всього  на обліку Володимир-Волинського МРВ перебуває 107 осіб. З них:

8 осіб, яким вироками суду заборонено займати певні посади чи займатись певним   

  видом діяльності;

-5 осіб засуджених до покарання у виді громадських робіт

- 2 особи, засуджені до покарання у виді виправних робіт;

- 82 особи, звільнених від відбування покарання з випробуванням (з них одна особа є      неповнолітньою);

- 3 особи засуджених до покарання у виді штрафу;

- 3 особи, яким призначено адміністративне стягнення у виді громадських робіт;

- 4 особи, яким призначено адміністративне стягнення у виді суспільно-корисних 

  робіт.

 

         З числа вказаних  осіб, четверо проживають на території Зимнівської ОТГ. З них 1 особа засуджена за вчинення злочинів невеликої тяжкості, 1 особа засуджена за вчинення злочинів середньої тяжкості, 2- за вчинення тяжких злочинів. Дві особи засуджені за вчинення  злочинів проти життя та здоров’я особи, дві –вчинення злочинів проти власності. Всі зазначені особи звільнені від відбуття призначеного судом покарання з випробуванням  з іспитовим строком.

             За звітній період до Володимир-Волинського МРВ з питань пробації     надійшло одне повідомлення  про підозру у вчиненні повторних злочинів засудженими молодіжного віку, що проживають на території Зимнівської громади.

            До Володимир-Волинського міського суду  щодо вказаних осіб подання про скасування іспитового строку та направлення в місця позбавлення волі не скеровувались.

  За вказаний період вказані особи в розшук не оголошувались.

       Протягом 6 місяців на виконання відділу рішення суду про накладення адміністративного стягнення у виді суспільно-корисних робіт, щодо осіб, які проживають на території громади, не надходило. Водночас протягом звітного періоду, одна особа відбула дане стягнення, одна особа ухиляється від відбуття стягнення. За ухилення від відбуття стягнення у виді суспільно-корисних робіт відносно вказаних порушників працівниками відділу було складено протоколи про адміністративне правопорушення передбачене ст.183-2 КУпАП та судом було прийнято відповідні рішення. 

         Протягом 2 кварталу надійшло на виконання  два рішення суду про накладення адміністративного стягнення у виді громадських робіт. На даний час  одна особа відбуває  стягнення, одна особа  не відбуває так як вирішується питання  про ухилення  її від відбуття попереднього виду стягнення (відносно вказаної  особи на виконанні перебуває 2 рішення суду).

  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь