Послуга «Соціальне таксі» для жителів Зимнівської ОТГ

Дата: 16.01.2020 10:05
Кількість переглядів: 754

 

Для осіб та дітей з інвалідністю, які зареєстровані та проживають, або проживають без реєстрації на території Зимнівської об’єднаної територіальної громади впроваджено послугу «Соціальне таксі» (далі – Послуга).

 Право на отримання безкоштовної Послуги мають особи з інвалідністю та діти з інвалідністю з порушенням опорно-рухового апарату, особи з захворюванням опорно-рухового апарату та іншими захворюваннями, які пересуваються  за допомогою технічних засобів реабілітації, інші маломобільні групи населення у разі, якщо такі особи  не мають в особистому користуванні та в користуванні законних представників автомобіля, у тому числі отриманих  через структурні підрозділи соціального захисту населення.

Послуга надається спецавтотранспортом – автомобілем, який  облаштовано спеціальними гідравлічними підйомниками, що дозволяє пасажиру на візку потрапити до автомобіля без всіляких труднощів. Спецавтотранспорт може використовуватись для перевезення до підприємств, установ і організацій різної форми власності та підпорядкування,  медичних установ, органів місцевого самоврядування, органів виконавчої влади, протезно-ортопедичних підприємств 

Послуга надається в межах Зимнівської ОТГ, у виключних випадках  в межах Волинської області.

Для отримання Послуги  необхідно звернутись до відділу соціального захисту населення Зимнівської ОТГ за адресою. с.Льотниче, вул. Перемоги,38.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь