Коротко про виїзний прийом 06.11.2019р.

Дата: 07.11.2019 18:19
Кількість переглядів: 642

06 листопада сільський голова Католик В.А. провів виїзний прийом громадян у с.Володимирівка та с.Поничів – згідно графіку, а у с.Селець – за проханням місцевих жителів.

Жителі с.Володимирівка звернулись з проханням здійснити додатково підписання ще окремих вулиць у селі та ініціативою залучати до ремонту місцевих доріг фермерів, що здійснюють перевезення важкогабаритних вантажів по даних дорогах, оскільки має місце і псування стану дорожнього покриття через рух відповідного транспорту.

Окремо, як завжди, населення турбує питання впровадження медичної реформи, забезпечення належного медичного обслуговування та недопущення скорочення посад фельдшерів.

По даних питаннях сільський голова надав відповідні розяснення та окремі доручення працівникам щодо звернення з офіційними листами до відповідних організацій.

Також Католик В.А. повідомив присутнім про забезпечення уже у найближчий час сіл громади дільничим офіцером громади.

У с.Поничів жителі висловили побажання також здійснити підсипання ще однієї з вулиць села, що було доручено на забезпечення виконання старості Подзізей Т.Я.

Питання ремонту вулиць також турбує і Селецьких мешканців, зокрема піднімалось питання підсипання вулиць Незалежності та Заозерної, що за дорученням голови буде здійснено найближчим часом.

В’ячеслав Артурович у с.Селець також відвідав місцеву школу та зясував першочергові потреби у завідувача філії Мазур В.М.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь