Коротко про виїзний прийом

Дата: 17.10.2019 14:23
Кількість переглядів: 680

Насиченим видався виїзний прийом громадян сільським головою Католиком В.А.  у с.Льотниче та с.Острівок 16 жовтня 2019 року.

А саме на зустріч у с.Льотниче прийшли представники підприємств, власник комерційних приміщень, розташованих на території громади, з пропозиціями по ставках земельного податку з метою подальшого врахування при затвердженні їх на наступний період.

Власники об’єктів нерухомості на земельних ділянках промисловості, що знаходяться за межами населеного пункту, звернулись до сільського голови з питаннями щодо оформлення правовстановлюючих документів на земельні ділянки під викупленими приміщеннями.

Питання, порушені в індивідуальних зверненнях, також стосувались інтересів громади, а саме – підсипання окремих вулиць у селі, освітлення вулиці Затишної, доступ до водонапірної башні, і відразу ж сільським головою в присутності заявників надано відповідні доручення та вказано терміни на їх  виконання спеціалістами сільської ради.  

Жителів с.Острівок турбують дотримання благоустрою житлових будинків та прибудинкових територій, що перебувають у занедбаному стані в межах населеного пункту. Тому з метою вирішення даного питання та приведення територій до належного стану, надано відповідні доручення працівникам сільської ради щодо пошуку власників чи спадкоємців даних об’єктів, а до наявних – притягнення їх до адміністративної  відповідальності за порушення правил благоустрою з попереднім винесенням приписів щодо можливості  добровільного усунення занедбаності територій.        

Окреме побажання також було озвучено щодо курсування через село хоча б 2-3 рейсів міського маршрутного транспорту, на що сільський голова пообіцяв звернутись до перевізників щодо вирішення даного питання.    




« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь