ВІДБУЛАСЬ ЩОТИЖНЕВА НАРАДА ПРИ СІЛЬСЬКОМУ ГОЛОВІ 09.07.2018 РОКУ

Дата: 10.07.2018 11:48
Кількість переглядів: 469

Нарада при сільському голові Католику В.А. від 09.07.2018 року

 

На щотижневій нараді при сільському голові Католику В.А. за участю старост, керівників відділів та спеціалістів, яка відбулась 09.07.2018 року, обговорювались питання пропозицій щодо збору плати за землю та земельного податку, суми нарахованих та сплачених податків, оплати за навчання дітей громади у навчальних закладах м.Володимира-Волинського,

проведення тендеру по харчуванню школярів, проведення ремонтних робіт Зимнівським ВУЖКГ та робочою групою, забору молока у с.Селець.

Також сільський голова Католик В.А. розповів про пошук інвесторами земельних ділянок для посадки лози та визначення ділянок по видобуванню торфу та необхідність доопрацювання інвестиційних паспортів по погосподарських дворах, про делегування повноважень Володимир-Волинській міській раді по медичному обслуговуванню сільського населення на первинному рівні та скликання засідання позачергової сесії сільської ради,  про проведений виїзний прийом по с.Хмелів, Хмелівка, Житані та питання, що піднімались жителями, про подання інформації у інформаційний вісник сільської ради, про організоване свято с.Житані 7 липня 2018 року.

Староста Хмелівківської сільської ради розповів про необхідність ремонту моста та башні у с.Хмелівка та грейдерування дороги Житані-Хмелівка та проведення зборів селян с.Нехвороща.

Староста Бубнівської  та Селецької сільської ради розповів про ситуацію щодо забору молока у с. Селець.

Начальник управління фінансів розповіла про здійснювані тендери за участі сільської ради.

 Начальник відділу земельних ресурсів розповіла про збір плати за землю та земельного податку.

Завідувач сектору соціального захисту населення розповіла про співпрацю сектору соціального захисту населення сільської ради з Управлінням праці та соціального захисту населення РДА щодо санаторно-курортного лікування учасників АТО, подання списків учасників АТО з виявленими психічними, фізичними розладами, важким матеріальним становищем.

Начальник гуманітароног відділу розповіла про порядок надання путівок на оздоровлення та відпочинок школярам громади.

Керівник «Центру культури та дозвілля» розказала про проведення свят села, графік проведення, про роботу Будинку культури с.Бубнів та про збори працівників підпорядкованих «Центру культури та дозвілля»

Юрист сільської ради розповіла про взяття на баланс та облік подарунків для територіальної громади та про дотримання ЗУ «Про запобігання корупції».

В ході наради вирішено провести збори працівників культури 18 липня за присутності старост, провести збори громадян с.Нехвороща 13 липня на 14.00 год., залучити до роботи по виданню інформаційного вісника сільської ради «Центр культури та дозвілля», методистів методичного кабінету та активних учнів шкіл.

Крім того, на нараді розглядались інші питання життєзабезпечення сільської ради: зокрема, про опалення школи с.Льотниче, про необхідність першочергового погодження рішень, що приймаються сільською радою з метою подальших реєстраційних дій, з реєстратором

За результатами проведеної наради було надано інші окремі доручення працівникам та визначено терміни їх виконання.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь