ВІДБУЛАСЬ ЩОТИЖНЕВА НАРАДА ПРИ СІЛЬСЬКОМУ ГОЛОВІ 11.06.2018 РОКУ

Дата: 13.06.2018 12:29
Кількість переглядів: 734

Нарада при сільському голові Католику В.А. від 11.06.2018 року

 

На щотижневій нараді при сільському голові Католику В.А. за участю старост, керівників відділів та спеціалістів, яка відбулась 11.06.2018 року, обговорювались питання щодо уточнення списків дітей, що навчаються у міських школах, та міських дітей, що навчаються у школах громади; щодо збору земельного податку; щодо участі громади у проведенні фестивалю «Княжий»; роботи Зимнівського ВУЖКГ та робочої групи; ремонтних робіт по заміні системи водопостачання у с. Поничів.

Також сільський голова Католик В.А. наголосив, про визначення кількості дітей пільгових категорій для надання безкоштовного харчування у школі.                

Керуюча справами розповіла про необхідність організації контролю за виконанням розпоряджень і доручень голови обласної, районної державних адміністрацій, районної та сільської рад.

Староста Льотничівського округу доповіла про хід ремонтних робіт по заміні системи водопостачання у с. Поничів.

Спеціаліст  відділу містобудування, соціально-економічного розвитку та інвестицій розповіла  про проекти програми соціально-економічного розвитку. 

В ході наради вирішено внести зміни до проведення виїзних прийомів громадян, зокрема щодо проведення у кожному населеному пункті сільської ради; залучати працівників культури сільської ради до збору земельного податку по населених пунктах громади; здійснити оцінку стану дотримання виконання розпоряджень і доручень голови обласної, районної державних адміністрацій, районної та сільської рад та заслухати інформацію на засіданні виконавчого комітету; залучати працівників робочої групи для допомоги у ремонтних роботах Зимнівському ВУЖКГ; щотижнево знімати показники лічильників на воду Зимнівським ВУЖКГ; створити список осіб, що відмовились від водопостачання, з метою подальшого відключення від централізованої системи.

Крім того, на нараді розглядались інші питання життєзабезпечення сільської ради: зокрема, про проекти на Екофонд та розробку ПКД; про передачу матеріальних цінностей по Будинку культури с.Зимне; виконання доручень у терміни; про відокремлення кухні дитячого садочка від школи с.Льотниче; про відсутність завклубом с.Когильне на зборах громадян

За результатами проведеної наради було надано інші окремі доручення працівникам та визначено терміни їх виконання.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь