Відбулись загальні збори жителів сіл Льотничівського старостинського округу Зимнівської об’єднаної територіальної громади 08.06.2018 року

Дата: 11.06.2018 10:32
Кількість переглядів: 622

8 червня 2018 року відбулись загальні збори жителів сіл Льотничівського старостинського округу Зимнівської об’єднаної територіальної громади.

Зокрема, про свою роботу та про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку сільської ради за 2017 рік перед жителями сіл Володимирівка, Когильне, Острівок, Поничів та Льотниче прозвітував сільський голова Католик В’ячеслав Артурович. 
Участь у сходах громадян взяли також заступник сільського голови Поліщук Василь Володимирович, староста Льотничівського округу Подзізей Таїсія Яківна та юрист сільської ради Новицька Ольга Євгеніївна. Присутніми також були депутати по одномандатних округах від даних населених пунктів.
На порядку денному зборів був звіт голови Зимнівської сільської ради про проведену роботу у 2017 році (про надходження до бюджету сільської ради, про видатки на розвиток сіл округу, про роботу управління житлово-комунального господарства, про питання землеустрою, про роботу відділів сільської ради, особливо ЦНАПу, який надає понад 100 адміністративних послуг станом на даний час) та про план соціально-економічного розвитку сільської ради на ІІ півріччя поточного року. 
Також сільським головою було озвучено переліки проектів, що подані через різноманітні фонди, які можливо втілити у життя у найближчий час. Старостою Подзізей Таїсою Яківною звернено особливу увагу на зміни, що відбулись з 01 травня 2018 року щодо порядку оформлення та отримання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг. 
Громада активно долучилися до обговорення питань життєдіяльності кожного з сіл, в якому відбувались збори. Зустріч відбулась у формі «живого діалогу», жителями було задано багато питань, на котрі сільським головою відразу ж було надано вичерпні відповіді та окреслено шляхи їх вирішення. Озвучені вимоги та побажання будуть враховані у подальшій роботі сільським головою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь