Староста Хмелівківського старостинського округу Крижук Дмитро Вікторович побував на Конгресі старост у Дніпрі

Дата: 01.06.2018 09:29
Кількість переглядів: 870

На Конгресі старост об’єднаних територіальних громад у місті Дніпро старости ділилися досвідом і вирішували спільні проблеми. 

На Конгрес старост об’єднаних територіальних громад з’їхалися понад 200 старост з цілої України.

Участь у цьому дійстві взяли і п’ять старост із волинських об’єднаних територіальних громад. 

Протягом двох днів вони ділилися досвідом і вирішували спільні проблеми. У перший день відбулися дискусійні панелі, діалоги та дебати, присвячені розвитку інституту старост. У другий – виїзд у старостинські округи Дніпропетровщини для обміну досвідом.

Зокрема, про роль старости у розвитку безпеки дізналися на практичній локації у Слобожанській ОТГ, а про формування громадської думки щодо реалізації проектів – у Новоолександрівській. На локації в Солонянській ОТГ обговорили місію старости в розвитку освітнього, культурного та спортивного простору громади, а в Петриківській – брендування й розвиток креативних індустрій.

Кого цікавила робота старостату щодо розвитку інфраструктури округу, зібралися на локації в Червоногригорівській громаді.

Староста із Зимнівської ОТГ Крижук Дмитро зауважив, що конгрес йому сподобався, але, також хотілося б побачити і небагаті громади, адже цікавлять саме їхні історії успіху. Серед «родзинок» інших громад йому сподобалися «фішки» із зеленим туризмом, брендування об’єднаних територіальних громад та ролики про села, які поширювали місцеві блогери та ЗМІ.

Зауважимо, що під час Конгресу старости могли обговорити актуальні питання професійної діяльності старост та кращі практики, можливості розвитку громад тощо.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь