ВІДБУЛАСЬ ЩОТИЖНЕВА НАРАДА ПРИ СІЛЬСЬКОМУ ГОЛОВІ 17.04.2018 РОКУ

Дата: 18.04.2018 08:43
Кількість переглядів: 382

Фото без опису

Нарада при сільському голові Католику В.А. від 17.04.2018 року

 

На щотижневій нараді при сільському голові Католику В.А. за участю старост, керівників відділів та спеціалістів, яка відбулась 17.04.2018 року, обговорювались питання дотримання пожежної безпеки та заборону спалювання трави,  весняного призову, подання проектів та пропозицій на фонд Палиці по кожному населеному пункту громади у межах фінансування 30-40 тис. грн. по кожному об’єкту, прибирання зупинок, придорожніх смуг та визначення заходів благоустрою.

В ході наради вирішено сформувати резерв коштів на випадок пожеж та масово інформувати під розписку громадян про заборону спалювання трави, а також затвердити програму доставки мобілізованих. Старостам доручено подати проекти щодо кожного населеного пункту на фонд Палиці.  

Начальником сектору соціального захисту населення доведено до відома про випадок вчинення суїциду жителем громади у с.Володимирівка.

Також було заслухано архітектора про технічні умови переведення системи опалення у школах с.Селець та Хмелівка на автоматику.

Землевпорядник, який брав участь у семінарі щодо навколишнього природного середовища, доповів про рекомендації щодо сміттєзвалищ та розробки схем санітарної очистки населених пунктів.

 

Крім того, на нараді розглядались інші питання життєзабезпечення сільської ради: зокрема, необхідність створення «гарячої лінії» для сектору соціального захисту населення; про видачу коштів – дотації власникам ОСГ, які утримують три і більше корів; про надання земельних ділянок учасникам АТО у с.Бубнів; про заходи до Дня Перемоги, які плануються у громаді; про подачу 5 проектів на Мінекології.

Також сільським головою було відзначено активну участь Зимнівської школи у різноманітних проектах та грантах.  

 

За результатами проведеної наради було надано окремі доручення працівникам та визначено терміни їх виконання.  

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь