Оголошується конкурс

Дата: 11.01.2018 12:33
Кількість переглядів: 764

Фото без опису

 

 

 

Зимнівська сільська  рада оголошує конкурс

на заміщення вакантної посади директора НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-дитячий садок» с. Льотниче 

.


 

           Умови конкурсу: вища педагогічна освіта на рівні спеціаліста або магістра, стаж педагогічної роботи не менше десяти років або не менше п’яти років на керівних посадах в галузі освіти, поданні претендентом мотиваційного листа і перспективного плану розвитку навчального закладу та проведенні ним відкритої публічної презентації, високі моральні якості та стан здоров’я, що дозволяє виконувати професійні обов’язки, вільне володіння державною мовою.

Для участі в конкурсі необхідно подати такі документи: заяву, особову картку форми П-2ДС з відповідними додатками, дві фотокартки (4×6 см), копії документа про освіту, посвідчені нотаріально або в іншому, встановленому законодавством порядку, відомості про доходи та зобов’язання щодо себе та членів своєї сім’ї (електронна декларація), копії 1-ї та 2-ї сторінок паспорта громадянина України, копія картки фізичної особи платника податків, копія військового квитка (при наявності), письмова згода на обробку та використання персональних даних.

       Документи подаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: с. Льотниче, вул. Перемоги, 38, Зимнівська сільська рада. Довідки за телефоном 2-37-14


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь