Обговорення програми «Залучення громадськості до реалізації Стратегії розвитку Зимнівської територіальної Громади на 2018 рік»

Дата: 02.02.2018 09:00
Кількість переглядів: 438

Сьогодні у Зимнівській територіальній громаді говорили про Програму «Залучення громадськості до реалізації Стратегії розвитку Зимнівської територіальної Громади на 2018 рік», яка наприкінці 2017 року була затверджена радою. 
Впродовж 2017 року громада працювала над напрацюванням фундаментального документу, який визначає стратегічні цілі діяльності ради та її мешканців на найближче десятиліття. Проте, напрацювати Стратегію та зробити її документом, який справді сприяє поступовому сталому розвитку громади – різні за складністю та тривалістю процедури. 
Зимнівська рада розуміючи, що успіх Стратегії залежить від громадської активності та включення у всі етапи її реалізації людей, стала учасником проекту «Підтримка ролі громадськості в управлінні місцевим розвитком в Україні» в рамках якого експерти, спільно із мешканцями громади визначали оптимальні способи та інструменти розвитку громадської активності, підвищення рівня громадської участі та включеності у процеси планування та розвитку Зимнівської громади. 
Серед основних заходів програми: щоквартальний моніторинг реалізації завдань стратегії та висвітлення цієї інформації на сайті ради, освітні заходи для громади, формування профільних дорадчих комітетів та конкурс підтримки місцевих ініціатив, який під час представлення, викликав найбільший ажіотаж серед громадськості. 
Сьогодні ж в раді працювали над створенням Комітету з управління впровадженням Стратегії, який забезпечує технічний рівень реалізації стратегії та від активності якого залежить процес реалізації завдань, які визначені цим документом. Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь